Trustpilot

Chewberry halskæde/bidesmykke, Happy Feet lilla

135,00

Halskæde til børn (og voksne) med behov for at bide eller sutte i ting, til neglebidning - eller til nybagte mødre, så baby må sutte på mors smykker.

Chewberry halskæde/bidesmykke, Happy Feet 

Vedhænget består af 2 seperate fødder.

Chewberry halskæder er udviklet med henblik på børn, med behov for at sutte og bide/tygge i ting. Samtidig er den fin som "dimseting" til hænderne.
Smykket har også vist sig rigtig effektivt mod neglebidning (se evt billede).
Kan selvfølgelig også bruges af voksne med samme behov, eller af mødre, som gerne vil bære et "suttevenligt" smykke, som baby må tage i munden.

Vedhænget er fremstillet i giftfri silikone, og når behovet for at bide eller tygge opstår, er det nemt at give barnet sin Chewberry halskæde.
Der kan evt hænge en i børnehaven eller skolen.

Chewberry er udviklet af en mor, hvis dreng kom hjem fra børnehave og skole, og straks gik i gang med f.eks. fjernbetjeningen og som bed sit tøj i stykker.
Denne adfærd ses hos mange børn med f.eks. særlige forudsætninger, og så er det fedt at kunne give sit barn noget der er legalt at bide i, og som samtidig er et smart smykke.

Vedhænget tåler at blive bidt i - bider dit barn særligt hårdt og meget, anbefaler jeg at vælge vedhænget der hedder Halo, som kan tåle lidt mere. Man skal altid holde øje med, om der går hul i vedhænget - så er det tid til at skifte sit Chewberry smykke ud med et nyt.
Ved ekstrem bidning, kan Chewberry være for nemt for barnet at bide i stykker. Her må man prøve sig frem - og vurdere hvad der passer til barnet,

Vedhænget leveres med en sort snor på 84 cm, som kan afkortes så den passer. Det er bare at åbne låsen, binde en ny knude, og afkorte snoren.
Det anbefales at snoren er max 54 cm til børn over 3 år. Det står også bag på æsken, når du modtager dit smykke.

Selve låsen er lavet, så den kan trækkes fra hinanden ved et hårdt træk. Det anbefales at der ikke bides i selve låsen.

Chewberrys er:

  • 100% BPA-fri silikone
  • Uden tungmetaller
  • Sikkerhedsgodkendt
  • Uden PVC og pftalater
  • Duft og smagsneutral

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: