Chewberry halskæde/bidesmykke, candy tyrkis

135,00

Halskæde til børn med behov for at bide eller sutte i ting.

Chewberry halskæde/bidesmykke, candy tyrkis

Chewberry halskæder er udviklet med henblik på børn, med behov for at sutte og bide/tygge i ting - og så er den samtidig flot at have på.
Denne halskæde er i børnestørrelse, og er velegnet til børn med suttebehov, eller et mindre tyggebehov i forhold til perlernes størrelse, 

Perlerne er fremstillet i giftfri silikone, og når behovet for at bide eller tygge opstår, er det nemt at give barnet sin Chewberry halskæde.
Der kan evt hænge en i børnehaven eller skolen.

Chewberry er udviklet af en mor, hvis dreng kom hjem fra børnehave og skole, og straks gik i gang med f.eks. fjernbetjeningen og som bed sit tøj i stykker.
Denne adfærd ses hos mange børn med f.eks. særlige forudsætninger, og så er det fedt at kunne give sit barn noget der er legalt at bide i, og som samtidig er et smart smykke.

Bider dit barn særligt hårdt og meget, anbefaler jeg at vælge vedhænget der hedder Halo, som kan tåle lidt mere. Man skal altid holde øje med, om der går hul i perlerne - så er det tid til at skifte sit Chewberry smykke ud med et nyt.
Ved ekstrem bidning, kan Chewberry være for nemt for barnet at bide i stykker. Her må man prøve sig frem - og vurdere hvad der passer til barnet,

Halskæden er 54 cm lang, og perlerne er trukket på en snor af bomuld og silke. Der er knude mellem hver perle, og perlerne måler 1,5 cm i diameter.

Selve låsen er lavet, så den kan trækkes fra hinanden ved et hårdt træk. Det anbefales at der ikke bides i selve låsen.

Chewberrys er:

  • 100% BPA-fri silikone
  • Uden tungmetaller
  • Sikkerhedsgodkendt
  • Uden PVC og pftalater
  • Duft og smagsneutral

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: