Trustpilot

Athina Delskov og Lene Sonne: Introduktion til Sensitive børn

99,95 DKK

En kort udgave af bestselleren Sensitive børn

Athina Delskov og Lene Sonne: Introduktion til Sensitive børn

Introduktion til Sensitive børn præsenterer de væsentligste pointer fra bestselleren Sensitive børn. Her får du både eksperternes bedste råd og, som noget helt nyt, mulighed for udfylde det originale spørgeskema, både online og på papir.

Introduktionen giver et godt indblik i de sensitive børns verden, men hvis man vil forstå det sensitive karaktertræk til fulde, henviser vi til den originale titel, Sensitive børn.

At være særligt sensitive betyder, at man bearbejder sanseindtryk med flere nuancer og større dybde end andre. Helt op mod 20 % af alle børn kan betegnes som særligt sensitive, der ikke er en diagnose, men derimod et temperament.

Sensitive mennesker er ofte talentfulde på en lang række områder, men de er samtidig også sårbare, netop fordi de er mere modtagelige for indtryk. Mange problemer kan derfor forebygges og undgås, hvis man forsøger at forstå de sensitive træk bedre.

Introduktion til Sensitive børn har vi samlet den vigtigste viden fra den originale udgave, så du hurtigere kan få svar på spørgsmålet: ”Hvordan støtter jeg bedst et sensitivt barn?”.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: