Trustpilot

Elefanten der så gerne ville sove

99,95

En godnathistorie, der hjælper børn med at falde i søvn

Carl-Johan Forssén Ehrlin: Elefanten der så gerne ville sove

En søvnhjælpsbog, der ved brug af en særlig teknik, hjælper børn til at falde i søvn

Husker du da bogen "Kaninen der så gerne ville sove" udkom i 2015? Danmark gik amok, og tusindvis af børn fik læst bogen til godnatlæsning. 

Nu har forfatteren lavet en opfølgning til bogen, hvor den særlige søvnhjælpsteknik er forbedret og finpudset, og ikke mindst pakket ind i endnu en fin historie.
Denne gang om elefantens rejse gennem en magisk skov.

Elefanten der så gerne ville sove kan både bruges som godnatlæsning derhjemme og i daginstitutioner, når børnene skal sove til middag. Søvnhjælpsbogen er skrevet af den svenske adfærdsforsker, coach og forfatter Carl-Johan Forssén Ehrlin.

Bogen er velegnet til børn fra ca 2,5 år, og op til 8-9 års alderen. Men større børn kan også sagtens have glæde af den.

Jeg synes personligt det er fantastisk hvis den kan hjælpe nogle af de børn, der har alvorligt svært ved at falde i søvn. Men samtidig skal man huske på, at det ikke er unormalt at børn er et stykke tid om at sove. Det handler især om rutinerne op til sengetid, som med fordel kan være uden skærm, og med stille aktiviteter og faste rutiner. Og så er en godnathistorie ikke af vejen.

Forlaget skrev om den første bog:
Dette er den verdenskendte børnebog om Kalle Kanin, der ikke kan sove, selvom han så gerne vil. Den anderledes godnathistorie bruger en helt ny måde at fortælle på, som hjælper dit barn til at slappe af, falde hurtigere i søvn og sove godt. Historien er skrevet med en særlig teknik, sådan at sproget i sig selv virker beroligende, ligesom ekstra betoning af ord og sætninger under oplæsningen er med til at forstærke virkningen. Det er let at gøre, og alt er forklaret i bogen.


Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: