Fagtesange for de yngste

200,00
250,00
Du sparer: 50,00

Fagtesange stimulerer børnene billedmæssigt, sprogligt og kropsligt og kan "synges" af børn, der endnu ikke mestrer sproget.

Fagtesange for de yngste

Baggrunden for at tage denne bog hjem til shoppen, er egentlig den tilhørende cd, som er sangene fra bogen, indsunget uden instrumentering. En mor til et for tidligt født barn efterlyste cd'er til hendes søn - kun med sang, da han fik alt for mange indtryk, når der også var musik på. Men han elskede musik! Hun spurgte en forældregruppe på facebook, og fik nogle gode svar - bl.a. fagtesange, så her er bogen, som vi bestemt også synes er værd at tage med!

Forlaget skriver:
"FAGTESANGE FOR DE YNGSTE er en flot billedbog med fagtesange. Fagtesange er sange, man synger, samtidig med at man bogstavelig talt giver den hele armen med fingre, arme, ben eller hele kroppen. Fagtesange stimulerer børnene billedmæssigt, sprogligt og kropsligt og kan "synges" af børn, der endnu ikke mestrer sproget.

I FAGTESANGE FOR DE YNGSTE er der både lette og svære sange. Sangene er valgt ud fra deres musikalske og pædagogiske kvaliteter og handler om centrale ting i børnenes liv for eksempel krop, familie, farver, mad, dyr, at være elsket.

Bogen giver institutionerne og dagplejerne mulighed for at få suppleret og samlet deres sangrepertoire, og forældrene får mulighed for at lære de sange, børnene synger i institutionen.

Der er noder og becifringer, og alle sangenes bevægelser og lege er beskrevet kortfattet og præcist. Er man ikke så heldig at være en omvandrende børnesangbog eller at kunne læse noder, kan melodierne høres og læres på cd'en FAGTESANGE FOR DE YNGSTE .

Lisbet Stevens er illustrator og har bl.a. illustreret en lang række bøger for børn. Dorte Nyrop er musikpædagog med speciale i undervisning af småbørn og pædagoger."

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: