Stig Seberg Bodyskanning til unge og voksne

149,00

Stig Sebergs cd Bodyskanning - indre ro og velvære

Stig Seberg Bodyskanning

Dagen igennem er vores hoveder fyldt med en vedvarende strøm af mental aktivitet. Når vi kører på automatpiloten og styrter fra aktivitet til aktivitet uden at være opmærksomme på hvad vi egentlig laver og/eller hvorfor, eller når vi er optaget af tanker og bekymringer om fortid eller fremtid, bliver vi let stresset.

Med Bodyskanning får du indre styrke til at prioritere og foretage de rette valg i tilværelsen - til at navigere mere trygt gennem det hav af informationer og valgmuligheder, som du dagligt præsenteres for. Bodyskanning har en gavnlig virkning i forhold til stress både oplevelsesmæssigt og fysiologisk idet regelmæssig anvendelse af bodyskanning resulterer i et bedre immunsystem og virker med til at kroppen helbreder sig selv. Ved bevidst igen og igen at træne opmærksomheden i at vende tilbage til det man koncentrerer sig om, optrænes opmærksomhedsmusklen, og du bliver efterhånden bedre til at fokusere.

Allerede efter nogle ugers træning oplever du, at du opbygger en reserve af ro i dit sind og at du hviler i dig selv. Du kommer i tættere kontakt med dine egentlige behov og bliver bedre i stand til at skille væsentligt fra uvæsentligt. Balancen i sindet giver bedre beslutninger. Metoden træner din observationsevne til at fange, hvad der sker i øjeblikket og du bliver i stand til at anerkende det der er lige nu. Bodyskanning giver dig 40 minutters pusterum i hverdagen, hvor du får lejlighed til at koble fuldstændigt af.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: