Trustpilot

Stig Seberg, Historien om 2

149,00

Stig Sebergs rolige og afslappende børnehistorier

Historien om... 2 af Stig Seberg

Stig Seberg fortæller 4 af hans egne børnehistorier, med hans dejlige rolige stemme.
Stig Seberg bruger teknikker fra mindfulness i sin oplæsning, som indbyder til ro, fordybelse og nærvær.

Cd'erne kan bruges som afslappende pause i løbet af dagen, eller til at skabe ro inden sengetid, så barnet falder ind trygt ind i søvnen.

Nogle skoler har gjort brug af historierne i indskolingen, 5-9 år, hvilket har resulteret i at nogle børn har fundet mere ro i løbet af skoledagen.

Brug også cd'en i bilen, eller til en hyggestund med malebøger, eller hygge i sofaen.

Stig Sebergs mision er at få os alle til at være i nuet, være nærværende, og tage en pause fra et til tider hektisk børne og voksenliv.

Historien om 1+2, vil egne sig godt til sensitive børn - men kan overordnet favne alle - store som små.

På cd'en er følgende historier:

Frøen Frede: Frede plejer at hygge sig ved vandhullet, men en dag er der ikke mere vand, så Frede må finde et nyt vandhul... (varighed 15:42)

Koen Karla og Græshoppen Georg: Koen Karla møder græshoppen, som lærer hende at hoppe længere end nogensinde før... (varighed 14:34)

Musen Mogens og Elefanten Esmeralda: Man siger at elefanter er bange for mus. Er det virkelig sandt? Hør historien om musen og elefanten som flyttede sammen... (varighed 10:34)

Skildpadden Sigurd og Chokoladesovsen: Sigurd Skille Padde undgår at blive til skildpaddesuppe ved at klæde sig ud som en chokoladeskildpadde... (varighed 8:54)

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: