Trustpilot

Miss Nella æske med 3 sæber

81,75 DKK
109,00 DKK
Du sparer: 27,25 DKK

3 lækre og velduftende sæber i æske

Miss Nella æske med 3 sæber

Skønne sæber i fin æske - til børn eller sæbeglade voksne :-)

Sæberne renser mildt, og kan anvendes til sart hud (vær opmærksom på indhold, hvis der er allergi eller duftfølsomhed).

Olivenolie sæbe:
Naturligt fugtgivende. En mild skånsom sæbe, der renser og som efterlader dig med blød, ren og fugtet hud. Den cremede sæbe, med olivenolie og nærende smør, er en skånsom og naturlig måde at fjerne snavs fra hænder, krop og ansigt, uden at udtørre huden. Sæben med olivenolie er meget skånsom mod huden og kan bruges på selv meget følsom eller allergisk udsat hud.

Lavendel sæbe:
Sæben er lavet af en blanding af lavendel og fugtgivende olier, så den giver en følelse af ro og harmoni. Den beroliger rødme og irritation, og den er derfor ideel til følsom hud. Lavendel sæben indeholder lækker sheasmør, olivenolie og lavendelolier til duften, så alt er uden syntetiske dufte. Miss Nella sæben renser, beroliger og giver aromaterapi ved hver vask. Den er mild overfor følsom hud.

Havre sæbe:
Let og delikat sæbe, der skaber et duftende skum. Den lækre havresæbe er naturlig og beroligende og udtørrer ikke huden. Havregryn og honning tilfører huden fugt, og er perfekt til dem med lidt udfordret hud. Sæben er fugtgivende med honning, olivenolie, nærende sheasmør samt beroligende havre.

Ingredienser: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Glycerin, Vand, Trehalose, Olea Europaes), Olea Europa (Oliven), Frugt Olie, (Butyrospermumparkii), Butyrospermum Parkii (Shea smør), Theobroma kakaosmør, Honning ekstrakt, Hyssopus officinalis olie, Havrekerne, Eugenia Caryophyllus (Klove) Blomsterolie, Lavandel udtræk, OLIE CI 77891, CI 77891, I 19140 og CI 51319..

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: