Trustpilot

Babiators Aviator Polarized solbriller , grå camo 0-3/3-7+

203,40 DKK
339,00 DKK
Du sparer: 135,60 DKK

Lækre og behagelige solbriller til børn med antirefleks glas

Babiators solbriller med antirefleks, grå camo

Disse Babiators Polarized er smarte og holdbare solbriller, som findes i to størrelser - 0-3 og 3-7+ år (størrelser er vejledende)

Med solbriller fra Babiators er det slut med stive stænger der stikker og strammer, hvilket jeg synes er en kæmpe kvalitet. Det er nok ikke kun mine egne børn der har flået solbrillerne af som helt små, eller klaget over det hårde stel da de blev større.

Solbrillerne fra Babiators er ud over at være super smarte og stilfulde, utroligt holdbare. Stellet er et PBA-frit fleksibelt gummistel (deraf blødheden), der ikke går i stykker, hvis det bliver bøjet, og samtidig er det behageligt for barnet at have på.

Glassene af Polycarbonat er stød- og splintre-resistente, og giver samtidig 100 % beskyttelse mod UVA og UVB stråler, og med de polariserede glas reduceres genskær fra overflader også effektivt, hvilket gør dem perfekte til stranden eller i sneen!

Har du et meget aktivt barn, er Babiators helt klart også guld værd.

Der medfølger en æske, som solbrillerne kan opbevares i.

De findes i to størrelser, og jeg har målt dem mellem stængerne på indersiden af glasset. Men da stellet er fleksibelt, er størrelserne det også.
0-3 år måler ca. 10 cm.
3-7+ år måler ca. 11 cm.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: