Trustpilot

Detaljemesterens malebog - af Peter Meyers

149,00 DKK

Smuk bog til farvelægning og fordybelse

Detaljemesterens malebog - af Peter Meyers, 96 sider

Jeg faldt umiddelbart over denne bog, fordi Peter Meyers, som er en anderkendt kunstner, har Aspergers syndrom. I bogen er der en personlig introduktion til hans kunst, hans liv og til malebogen. 

At male har altid været en god kilde til at finde ro og fordybelse, hvilket alle mennesker kan nyde godt af. Men har man en "urolig hjerne", kan man med fordel hjælpe roen på vej.

Tegningerne er meget detaljerede, og henvender sig derfor som udgangspunkt til store børn, unge og voksne.

Bag på bogen står:

"Find farverne frem, og træd ind i en enestående og finurlig verden af variation og gentagelser, detaljer og præcision.

Bogens smukke tegninger er tegnet med pen og tusch - og de er lige klar til at give liv og farve. Tegningerne giver et fascinerende indblik i autismens kreative verden, sådan som den er formidlet af kunstneren Peter Myers, som har Aspergers syndrom.

Peters kreativitet og kunst udspringer af hans levende fantasi. Tegningerne udtrykker helt præcist og i mindste detalje hans ideer, som hele tiden ændrer sig og forskyder sig.

Du kan sætte dit helt eget personlige præg på disse finurlige og komplekse tegninger og slippe din egen kreative detaljemester løs i bogens fine univers.

Peter Myers er en kunstner, hvis arbejde har været udstillet i hele verden og er blevet brugt til postkort, plakater og krus. Peter Myers bor i York i England."

Oversat fra engelsk af Charlotte Pietsch.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: