Trustpilot

Athina Delskov og Lene Sonne: Sensitive børn

275,00 DKK

Bestseller fra 2014 - lær at forstå dit sensitive barn

Sensitive børn af Athina Delskov & Lene Sonne

Sensitive børn er den første danske bog om emnet. I bogen findes blandt andet et spørgeskema, så du kan finde ud af, om dit barn er særligt sensitivt. Du kan læse om, hvordan livet opleves for de sensitive børn og om de udfordringer, der kan være for forældre og fagpersoner.

Bogen giver både konkrete råd og svar på spørgsmål om, hvordan man bedst støtter et sensitivt barn. Bogen er baseret på en lang række danske cases med sensitive børn og deres forældre samt interviews med sundhedsplejersker, pædagoger, lærere og psykologer, der alle har beskæftiget sig indgående med emnet.

Athina Delskov er uddannet psykolog. Hun betegner sig selv som særligt sensitiv, og har arbejdet professionelt med særligt sensitive i de seneste 10 år. Siden 2012 har hun været formand for HSP foreningen (højsensitive personer).

Lene Sonne er uddannet pædagog og er til daglig leder i en børnehave, der har fokus på særligt sensitive børn. Lene er desuden uddannet psykoterapeut, og har arbejdet med rådgivning af sensitive mennesker i en årrække. Hun betegner ligeledes sig selv som særligt sensitiv.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: