Wet Brush hårbørste, stor Stillwater blå

111,75
149,00
Du sparer: 37,25

The Wet Brush fra HH Simonsen - måske verdens bedste hårbørste, der er skånsom, og ikke river i håret
Derfor også godt til sensitive børn og voksne

Stillwater er en limited edition - sådan lidt retro blå.

The Wet Brush hårbørste fra HH Simonsen, Stillwater blå

Wet Brush hårbørsterne er blevet anbefalet af mange forældre (og deres børn), da den ikke river i håret, som mange andre almindelige hårbørster.
Den er derfor rigtig god til børn og voksne med sensitive hoveder, og hårrødder. Ikke mindst med krøller eller anden hårtype, der nemt filtrer.

Den ligner alle andre hårbørster, men har man først prøvet Wet brush, vil man sjældent bruge andre... Så jeg anbefaler en til hvert familiemedlem ;-)

Med The Wet Brush får man en hurtig, nem og smertefri frisering af alle hårtyper, og børsten kan kan anvendes i både vådt og tørt hår (og til extensions).

Hemmeligheden bag børsten (for den ligner som sagt en almindelig hårbørste), er at piggene på The Wet Brush er ultra tynde i diameteren, og er konstrueret så de har en “hukommelse” på deres oprindelige facon. Dermed opnår man en skånsom, men effektiv udfrisering af selv et meget filtret hår.

Hver børstepig har en lille “dut” på spidsen der giver hårbunden massage, samt stimulerer cirkulationen i hårsækkene og dermed bidrager til øget hårvækst (måske bonus til far).

Denne udgave er en limited edition, og selve børsten er i hård plast.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: