Trustpilot

Primavera duft diffuser, Petit

339,95 DKK

Jeg sender varer igen
mandag d. 22/7 

Lille handy aroma diffuser uden ledning
Primær anvendelse til ansigt

Primavera duft diffuser, Petit

Primavera Petit aroma diffuser, er en lille handy duftenhed uden ledning.
Den er lækagesikker, og ikke større end den kan ligge i din håndtaske, og bruges hvor end du er - og behovet for aromaterapi opstår. 

Petit er designet til duftning i umiddelbar nærhed af kroppen, men kan også bruges til skånsom duftning af små rum med en rækkevidde på ca. 2 m², hvis den står på et stabilt underlag.
Diffuseren er trådlås når den er i brug, og oplades nemt med det medfølgende USB kabel. 2 timer er nok til at den er fuldt opladt.

For den ideelle duftoplevelse holdes Petit i en afstand på mindst 10 til 15 cm foran ansigtet og bevæges langsomt frem og tilbage, mens det tåger med din valgte duft.

Den blide forstøvning starter ved blot at glide på den øverste del, og derefter køre i tredive sekunder efterfulgt af en pause på halvfems sekunder. Denne intervalfunktion forbliver aktiv, indtil låget lukkes igen ved at skubbe det ned. Enheden slukker automatisk efter en time. En lille LED lampe lyser, når den er aktiv.

En vandtankfyldning på 8 ml er tilstrækkelig til ca. 1 times kontinuerlig drift, hvilket svarer til 30 tågefaser. Det kraftige batteri muliggør kontinuerlig drift på 8 timer, hvis vandet fyldes flere gange.

Anvendelse:
Fyld Petit med 8 ml vand og 1-2 dråber af en duftblanding eller en æterisk olie. Anvend mindst 10-15 centimeter væk fra kroppen.

Diffuseren leveres i en æske sammen med:
En økologisk stofpose til at opbevare diffuseren i
USB kabel 5V
Brugsanvisning

Højde 12,6 cm.

Primavera

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: