Trustpilot

Primavera søvnterapi, økologisk creme

139,95 DKK

 

Balsam (creme) fra Primaveras søvnterapi serie, af rene æteriske olier

Primavera søvnterapi, økologisk creme 50 ml

Cremen fra Primaveras søvnterapi serie, kan bruges på ryg, bryst og/eller fødder inden sengetid. Den er også egnet til at massere ind i huden, brug den f.eks. til fodmassage.
Abrikos- og mandelolie kombineret med den essentielle oliesammensætning af lavendel, vanille og neroli, har en gavnlig effekt på huden, så du slapper af og understøtter en god søvn.

Ud over vejrtrækning, vand og mad, er søvn en af ​​de vigtigste søjler i vores helbred. Og dårlig søvn har indvirkning på både dit fysiske og psykiske helbred.
Mens du sover, får kroppen ikke bare ro, den bearbejder også dagens indtryk i underbevidstheden og forankrer det, du er blevet præsenteret for. 

De fleste ved godt, hvor vigtig søvnen er, men til tider kan tankemylder og overstimulering sætte en stopper for den gode indsovning.

Duftenes sammensætning af 100% naturligt, rene æteriske olier, hjælper med at give slip på daglige stress og slappe af. Essentiel lavendelolie virker afslappende, beroliger sanserne og understøtter sund søvn. Neroliolie frigiver spændinger, har en afbalancerende effekt og giver en følelse af tryghed. Varm og behagelig duftende vaniljeekstrakt skaber en harmonisk atmosfære og beroliger. 

Cremen er i en praktisk tube, som indeholder 30 ml.

  • LAVENDER BIO slapper af og støtter sund søvn
  • NEROLI frigiver spændinger, har en afbalancerende effekt og giver tryghed
  • VANILLA BIO beroliger og skaber en harmonis atmosfære

Ingredienser: Mandelolie * økologisk, solsikkeolie * økologisk, abrikoskernelolie * organisk, hærdet rapsolie, fin lavendelolie * organisk, naturlig vitamin E, vanilleekstrakt * organisk, neroliolie * organisk, linalool **, limonen **, geraniol **, benzylbenzoat **

* økologisk dyrket / ** naturlige ingredienser 100% naturlige rene æteriske olier

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: