Trustpilot

Primavera søvnterapi, økologisk duftolie

72,95 DKK

 

Æterisk olie, sammesat så den fremmer bedre søvn og indsovning.

Primavera søvnterapi, økologisk duftolie

En særligt sammensat blanding af rene æteriske olier, der virker beroligende og afslappende.

Et behageligt varmt bad med den fint duftende sammensætning af 100% rene naturlige æteriske olier, hjælper med at give slip på dagligdagens stress og slappe af. Badets varme beroliger og hjælper til at falde i søvn.

Eller brug den på en duftsten i dit soveværelse.

Ud over vejrtrækning, vand og mad, er søvn en af ​​de vigtigste søjler i vores helbred. Og dårlig søvn har indvirkning på både dit fysiske og psykiske helbred.
Mens du sover, får kroppen ikke bare ro, den bearbejder også dagens indtryk i underbevidstheden og forankrer det, du er blevet præsenteret for. 

De fleste ved godt, hvor vigtig søvnen er, men til tider kan tankemylder og overstimulering sætte en stopper for den gode indsovning.

Duftenes sammensætning af 100% naturligt, rene æteriske olier, hjælper med at give slip på daglige stress og slappe af. Essentiel lavendelolie virker afslappende, beroliger sanserne og understøtter sund søvn. Neroliolie frigiver spændinger, har en afbalancerende effekt og giver en følelse af tryghed. Varm og behagelig duftende vaniljeekstrakt skaber en harmonisk atmosfære og beroliger. 

Der er 5 ml i flasken, og den kan også bruges på en duftsten i soveværelset.

TIP: Lav et aften fodbad med Schlafwohl duftblandingen, som også kan nydes mens du slapper af på sofaen. Især i overgangsperioderne i foråret og efteråret, når du har tendens til at få kolde fødder, opvarmer et fodbad hele kroppen og styrker dermed immunsystemet. Bagefter kan du massere dine fødder med søvnterapi cremen.

  • LAVENDER BIO slapper af og støtter sund søvn
  • NEROLI frigiver spændinger, har en afbalancerende effekt og giver tryghed
  • VANILLA BIO beroliger og skaber en harmonis atmosfære

Ingredienser: Lavendel oliefin * økologisk *, korianderfrøolie * bio *, efterlader olie, vaniljeekstrakt * bio *, neroliolie, LINALOOL **, linalool **, limonen **, geraniol **, citronellol **, farnesol **, citral **, benzylbenzoat **, benzylalkohol ** 

* økologisk dyrket / ** naturlige ingredienser 100% naturlige rene æteriske olier

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer