Trustpilot

ADHD på jobbet, bog af Lotta Borg Skoglund og Martina Nelson

299,00 DKK

Jeg sender varer igen
mandag d. 22/7 

Sådan takler man de særlige udfordringer, det kan give på jobbet at have ADHD eller ADD – og fokuserer på mulighederne

ADHD på jobbet
Bog af Lotta Borg Skoglund og Martina Nelson

Sådan takler man de særlige udfordringer, det kan give på jobbet at have ADHD eller ADD – og fokuserer på mulighederne
Mange voksne med adhd klarer sig fint på arbejdsmarkedet, mens andre kan have en række udfordringer. Men med den rette viden og i nogle tilfælde en vis tilpasning behøver adhd ikke at være en forhindring for at få et godt, indholdsrigt og meningsfyldt arbejdsliv.

I bogen beskriver de to forfattere de udfordringer, voksne med adhd typisk oplever på en arbejdsplads, og de kommer med en række gode råd til hvilke strategier, man kan vælge for at overvinde udfordringerne, og den støtte, arbejdspladsen kan give. De gennemgår ligeledes den nyeste forskning på området. Det hele suppleres med en række cases fra en hverdag med adhd på jobbet – fortalt af nogle af de mennesker, de to har mødt i deres klinik.
Bogen henvender sig både til voksne med adhd, til arbejdsgivere, chefer, ledere, HR-afdelinger, TR’er og AMR’er, der vil give deres medarbejdere eller kollegaer en hjælpende hånd. En af bogens pointer er, at de tilpasninger, arbejdspladsen kan lave i forhold til mennesker med adhd, altid viser sig at komme alle medarbejdere til gode.

Lotta Borg Skoglund er overlæge i almen medicin og psykiatri. Hun har været med til at grundlægge organisationen SMART Psykiatri, der har flere afdelinger i Sverige, og hun er lektor ved Uppsala universitet.
Hun har bl.a. forsket i komorbiditet (at have flere diagnoser på én gang), hvilket er almindeligt i forbindelse med neuropsykiatriske lidelser. Hendes forskning spænder fra tidlige indsatser ved tegn på psykiatrisk sygdom hos børn og unge til skadeligt brug af alkohol og stoffer hos unge og voksne.
Lotta Borg Skoglund bliver ofte brugt som oplægsholder og samfundsdebattør. Hun har en række tillidsposter i forskellige organisationer og har udgivet bogen ”ADHD hos piger og kvinder”.

Martina Nelson er chefpsykolog hos SMART Psykiatri. Hun er uddannet psykolog med fokus på neuropsykologi samt uddannet i kognitiv adfærdsterapi og dialektisk adfærdsterapi. Martina holder foredrag og formidler viden om neuropsykiatriske funktionsnedsættelser og har arbejdet både inden for almen psykiatri og misbrugsbehandling.

ISBN:9788793716827
Sider: 350
Udgivelsesår: 2023

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: