Trustpilot

Athina Delskov og Lene Sonne: Sensitive unge

275,00 DKK

 

Ny bog af forfatterne bag Sensitive børn

Athina Delskov og Lene Sonne: Sensitive unge

Forfatterne bag bogen Sensitive børn, har begået endnu en bog, som denne gang omhandler det at være et ungt og sensitivt menneske.

Det er den første bog, der omhandler sensitive unge i alderen 13-20 år.

Bogen Sensitive unge handler om hvordan den unge ser verden. Mange af de sensitive unge, bliver misforstået både af sig selv og af deres omgivelser.
Ofte bliver deres behov og udfordringer slået hen som "noget der er typisk for puberteten".

Nogle af de unge, som vælger at droppe ud af deres uddannelse, kunne meget vel være unge sensitive, der ikke trives i de rammer, som uddannelsen kræver. Bogen belyser hvilke redskaber og rammer, der skal til for at de sensitive unge også kan trives både i hjemmet, i fritidslivet og i uddannelsessystemet.

Bogen omfatter unge fra 13-20 år, og bygger på en række interviews med unge, så det bliver de unge selv, der fortæller hvordan de oplever deres verden, og hvad de har brug for fra omgivelserne.

Derudover vil der være interviews med forældre og forskellige faggrupper omkring de unge, for at afdække problematikker og løsningsmuligheder. Forfatterne kæder det hele sammen og giver deres egne menneskelige og faglige bidrag.

Athina Delskov er uddannet psykolog. Hun betegner sig selv som særligt sensitiv, og har arbejdet professionelt med særligt sensitive i de seneste 10 år. Siden 2012 har hun været formand for HSP foreningen (højsensitive personer).

Lene Sonne er uddannet pædagog og er til daglig leder i en børnehave, der har fokus på særligt sensitive børn. Lene er desuden uddannet psykoterapeut, og har arbejdet med rådgivning af sensitive mennesker i en årrække. Hun betegner ligeledes sig selv som særligt sensitiv.

Læs en anmeldelse af bogen, skrevet af Lotte Skøt Petersen fra Sensitiv familie

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer