Trustpilot

Connie Nissen, Sansemotorik og samspil

349,00 DKK

 

Helt ny bog af ergoterapeut Connie Nissen

Connie Nissen, Sansemotorik og samspil

Det er efterhånden en del år siden, jeg hørte om Connie Nissen, og hendes sansemotoriske arbejde med børn. Jeg har tit tænkt at min ældste søn, som er præmatur, ville have haft glæde af et forløb hos hende. Det fik vi nu aldrig gjort alvor af, men jeg har fulgt med på hendes facebookside, og synes bare hun rammer plet hele tiden.
Så det er helt fantastisk, at hun nu har udgivet en bog, hvor hun øser af hendes viden og erfaring på området

Bogen er en letforståelig indføring i centrale elementer i sanseintegration, motorik, hjernen, nervesystemet, leg og samvær.Den indeholder en række genkendelige cases og giver mange konkrete bud på, hvordan pårørende og professionelle ved hjælp af små ændringer kan skabe bedre muligheder for børns udvikling.

Fra bagsiden af bogen:

"Nogle børn har sansemæssige og motoriske udfordringer. De kan have særlige sansemotoriske behov og kan have svært ved at indgå i samspil med andre.

Sansemotorik og samspil har fokus på børn, som skiller sig ud fra deres jævnaldrende. Nogle af børnene er vokset op i velfungerende familier, andre har vanskeligheder på grund af for tidlig fødsel. Det kan også være adopterede børn, som har haft en svær start på livet, eller børn, der har været meget syge. I bogen beskrives også børn, der er født ind i dysfunktionelle familier, og som har brug for særlig forståelse, også hvad angår sansemotorik. 

Sansemotorik og samspil forklarer, hvad der kan ligge bag børnenes vanskeligheder og deres reaktioner. Bogen indeholder mange forslag til aktiviteter, som kan bane vejen for positiv udvikling og gode relationer. I bogen møder du blandt andre Ida, som afviser tæt kontakt med andre, og som hader sand på hænderne, Karla, som er meget motorisk urolig, og Christian, som er den dygtigste i sin klasse, men som ikke kan cykle. 

Sansemotorik og samspil giver i letforståelig form en indføring i centrale elementer i sanseintegration, motorik, hjernen, nervesystemet, leg og samvær. Den indeholder en række genkendelige cases og giver mange konkrete bud på, hvordan pårørende og professionelle ved hjælp af små ændringer kan skabe bedre muligheder for børns udvikling. 

Bogen henvender sig til alle voksne, der er i kontakt med børn: lærere, pædagoger, dagplejere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, sundhedsplejersker, praktiserende læger, studerende samt forældre og bedsteforældre."

Connie Nissen er uddannet børneergoterapeut, og har siden 1990 arbejdet med børn der har sensoriske forstyrrelse, motoriske vanskeligheder, og vanskeligheder med at samarbejde med andre.

Udgivet på dansk psykologisk forlag, oktober 2016
ISBN 978-87-7158-158-4

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: