Trustpilot

Emilie har hjemve

169,00 DKK

 

Emilie har hjemve - en bog for børn, om at have hjemve, af Eva Zelander

Emilie har hjemve - eller har hun en hjemmefe?
Af Eva Zelander

Emilie får rigtig meget hjemve, når hun prøver at sove andre steder end hjemme, og det er hun selv ret træt af. Emilie vil nemlig gerne kunne sove hos sin veninde Sofie en gang i mellem – eller hos sin bedstemor.
Emilie kalder hjemveen for sin hjemmefe, og i løbet af historien finder hun en måde at snakke med sin hjemmefe på, så det bliver muligt at overnatte ude.

Del af en serie
Bogen indgår i en serie børnebøger, hvor der bliver talt om et problem, som barnet bøvler med, på en legende måde, så problemet bliver til noget eller nogen, der er uden for barnet og ikke inden i barnet selv.
Det giver barnet en lettere tilgang til at lære at mestre noget svært og samtidig blive mindre tynget af problemet. Metoden, der kaldes eksternalisering, forklares bagest i bogen på en måde, så forældre og andre kan anvende den på andre af de problemer og svære tanker, mange børn bøvler med.

God start til en snak
"En god indgang til at komme i gang med at snakke om emnet mellem barn og voksen, både hjemme og i daginstitutionen. Historien er i sig selv nærværende og varm"

ISBN: 9788790333669

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer