Trustpilot

Evigglads eventyrlige afspænding

199,00 DKK

 

Bogen lærer børn en effektiv afspændingsteknik, der kan bruges hvor som helst og når som helst til at håndtere bekymringer, stress, sorg eller mobning.

Evigglads eventyrlige afspænding

Denne bog anbefales af flere forældre til sensitive børn.

Den lærer børn en effektiv afspændingsteknik, der kan bruges hvor som helst og når som helst til at håndtere bekymringer, stress, sorg eller mobning.

Frø, Hund, Flamingo og Drage er alle sammen meget bekymrede. Frø har for mange ting, han skal ordne, hund kan ikke komme i gang med at skrive en historie, Flamingo bliver drillet i skolen, og Drage savner sin bedstefar, der lige er død. Mariehønen Evigglad lytter til deres bekymringer og fortæller, at hun har en gave til dem, der kan hjælpe dem alle sammen – Evigglads eventyrlige afspænding!

Denne charmerende, illustrerede bog lærer børn en effektiv afspændingsteknik, der kan bruges hvor som helst og når som helst til at håndtere bekymringer, stress, sorg eller mobning. Mens Evigglad flyver rundt og lander forskellige steder på kroppen, hjælper hun børnene til at fokusere deres opmærksomhed og berolige deres tanker.

Mariehøneafspænding kan bruges af såvel forældre, der gerne vil hjælpe deres børn med at håndtere svære følelser på en sjov og engagerende måde, som børnehaveklasse- og skolelærere samt støttelærere. Den kan også bruges af andre, der arbejder med børn med særlige behov. Børn i alle aldre kan have glæde af den.

Bogen er skrevet af Michael Chissick, som har undervist i yoga på skoler for børn med særlige behov, siden 1999.

Oversat fra engelsk af Johnnie McCoy. 
ISBN 978-87-7706-995-6

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer