Trustpilot

Ingen er perfekt - 9-13 år

199,00 DKK

 

En bog om børn, perfektionisme og selvkritik

Ingen er perfekt - om børn, perfektionisme og selvkritik, 9-13 år

Ny bog af Käte From og Rikke Mølbak i serien psykologi for børn.

Når et barn helst vil gøre alting perfekt, eller er bange for at lave fejl, kan det dels gå glip af mange ting, eller det får ikke vist hvad det egentlig kan. 
Det illustreres i denne bog, som vil være et rigtig godt udgangspunkt for en snak med børn, der har denne perfektionisme.

Fra bogens bagside:

I denne bog møder du to børn. Det er Ida på 10 år og Noah på 12 år. De har det til fælles, at de er perfektionistiske, lidt ufleksible og bange for at lave fejl. Det betyder, at de ikke altid får vist, hvad de kan. Og somme tider er der også noget, de går glip af.

Ida er en pige, der gerne vil gøre alting korrekt. Af og til bliver andre irriteret på hende, fordi hun gerne vil bestemme og ikke er meget for at prøve noget nyt.

Noah bryder sig ikke om at være i fokus. Han er også bange for at lave fejl. Han bliver meget sur på sig selv, hvis det sker. Han har det bedst med at øve sig rigtig mange gange. Noah vil gerne have styr på det hele, og påtager sig ofte et ansvar, som ikke er hans.

Til hver historie er der spørgsmål, der kan danne grundlag for en snak omkring perfektionisme og selvkritik.

Bogens efterord er skrevet til voksne, som gerne vil vide mere om børn, der har nogle af de samme udfordringer som Ida og Noah. I efterordet kan man læse om den fastlåste tænkning, som præger perfektionistiske børn. Desuden er der forskellige ideer til at hjælpe børnene med at blive mere fleksible i deres tankegang.

Illustreret af Claes Movin.

Udgivet oktober 2016
ISBN 978-87-7158-506-3

 

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer