Trustpilot

Kort & godt om Angst

219,00 DKK

Handy bog med gode råd og viden om angst

Kort & godt om Angst
bog af Mikkel Arendt og Sanne Kjær

Angst kan være en svær ting at definere. Min egen søn fik angst meget pludseligt, og meget voldsomt, og det var rigtig svært at finde ud af hvad vi skulle gøre, og hvordan vi skulle hjælpe ham. 

Om bogen:
Hvad er angst? Hvorfor får man angst, og hvilke typer angstlidelser findes der? Hvad sker der i kroppen, når man har angst? Hvordan behandler man bedst angst, og hvad kan man selv gøre? 

KORT & GODT OM ANGST henvender sig til dig, der har angst og gerne vil vide mere om, hvad angst er, og hvad man kan gøre for at komme af med sygdommen. I bogen finder du viden om de forskellige former for angst, og hvordan de viser sig. Du kan læse om, hvorfor man får angst, hvilke komponenter angsten består af, og hvordan man skelner mellem angstlidelser og den angst, som er en naturlig del af det at være menneske. Du kan også få mere at vide om, hvordan man kan behandle angst med fx kognitiv adfærdsterapi og medicin.

Bogen giver gode råd om, hvad man selv kan gøre, så man ikke vedligeholder eller forstærker angsten. Der er også gode råd til pårørende, der gerne vil hjælpe et familiemedlem med angst – og samtidig skal passe på sig selv.

Udgivelsesår: 2017
Sider: 108
ISBN 978-87-7158-390-8

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: