Trustpilot

Elaine Aron: Særligt Sensitive børn

399,00 DKK

Jeg sender varer igen
torsdag d. 25/7 

Bestseller bogen om særligt sensitive børn

Elaine Aron: Særligt Sensitive børn

Denne bog er bare ikke til at komme udenom! 

Er dit barn sensitivt over for stort set alt – tøj, der kradser, ting, der smager mærkeligt, høje lyde og ændringer i dagligdagen? Har det livagtige drømme, bliver det bange for uhyggelige film eller nervøs i nye situationer? Bliver det let såret, ude af sig selv over kritik og er det ivrigt efter at gøre tingene helt rigtigt?

Hvis ja, kan han eller hun være blandt de 15 til 20 procent af alle børn, der fødes særligt sensitive, og som er dybt eftertænksomme, følsomme over for små forskelle, og som let bliver overvældede. 

Med baggrund i Elaine Arons mangeårige erfaring fra arbejdet med særligt sensitive børn og deres familier og med udgangspunkt i hendes originale forskning i børns temperamenter gennemgår hun de udfordringer, det indebærer at opdrage et særligt sensitivt barn. Hun fortæller om de fire nøgler til at give særligt sensitive børn en god opdragelse, hvordan man hjælper dem til at trives i en ikke-sensitiv verden, og hvordan man gør skoler og venskaber til positive oplevelser.

Særligt sensitive børn er opdelt i kapitler om de forskellige aldersgrupper, fra nyfødte til teenagere, og den giver kompetent vejledning til forældre og lærere om de sensitive børn i deres liv.

At være særligt sensitiv er et værdifuldt træk, som samfundet ikke kan undvære.

Elaine N. Aron, ph.d, er forsker og pioner inden for området særligt sensitive mennesker. Hun har psykoterapeutisk praksis både i New York og i San Francisco og er forfatter til bestselleren Særligt sensitive mennesker

Aja 12/05/2014

Bogen kan varmt anbefales. Den er skrevet rigtig godt og på en enkel, men fyldestgørende måde hvordan det føles at være særlig sensitiv. Den fortæller ikke kun de svære/negative aspekter af det, men også de positive ting ved at have denne særlige egenskab.

Casey-Stella M Gordon Larsen 24/01/2019

Den bedste håndbog siden Vidunderlige Uger . Min barn har særlige behov og med hjælp først fra den lille prøve bog Intruduktion til sentitive børn - så rullede stenen derfra og sugede viden til sig. Jeg tror der er et svar til alle i den bog, uanset behov og den giver mig ro, ifht at håndtere min søns skift, reaktioner og ved berøring el mad forstyrrelser hvor han har det intens og virker syg men det er stress fordi han nu kan give slip og være sig selv. Det er svært for alle børn. Bogen klæder mig på og giver mig indsigt. Også til dem der tror de ikke, har sanse sarte børn.

Tilføj anmeldelse: