Trustpilot

IQ SOX tåstrømper i bambus, sort eller hvid

89,00
  • Køb 3 eller flere til 79,00 pr stk.

Lækker blød tåstrømpe i bambus, god til varme og fugtige fødder.

Stykpris ved køb af 3 par er 79,-

IQ SOX sømløse tåstrømper i bambus

Med mindre du kender til tåstrømper i forvejen, er det nok svært at forestille sig hvordan de føles at have på.
Og umiddelbart tænker du måske, at en tåstrømpe er ubehagelig at have på.

Men den har faktisk flere fordele, og man kan sagtens vænne sig til den anderledes strømpe.

Nu plejer mit udvalg af strømper at henvende sig til sensitive fødder, og der vil nogle nok tænke at strømpen er meget ubehagelig. Min egen søn, som ikke kan li syninger og generende strømper har prøvet dem, og efter kort tid fandt han dem behagelige. Han bemærkede at hans tæer blev lidt kølige - og det skyldes at tæerne er separeret i strømpen. Derfor er de gode til varme/fugtige fødder. Han tager dem gerne på frivilligt, og det tager jeg som et godt tegn :-)

En tåsok kan være en god løsning, hvis du har problemer med fodsvamp, fodsved og varme tæer. Tåsokkerne holder tæerne adskilt og tørre, på den måde, hæmmer du fodsvampens mulighed for at udvikle sig. Hvis du allerede er i behandling for fodsvamp vil du derfor opleve at fodsvampen begynder at forsvinde. Den bedste måde at bekæmpe fodsvamp på, er ved at holde tæerne tørre.

Strømpen er helt fri for sømme ved tæerne, og ualmindeligt blød både indvendigt og udvendigt. Der er en lille hæftning mellem hver tå, som dog er meget diskret.

Strømpen er ret elastisk, og meget behagelig og blød. I skaftet har den en slags rib, som er hæftet indvendigt - her kan man muligvis mærke syningen.

Tåstrømperne er fremstillet af bambus, som er et lækkert materiale at have på. Derudover er det bæredygtigt, og har en naturlig fugtabsorberende egenskab.

Materiale: 80% bambusgarn 17% polyamid 3% lycra

Tåler maskinvask ved 40 grader og svag varme i tørretumbler.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: