Trustpilot

Bettes Skincare Beauty Cream, 50 ml

369,00 DKK

 

En fuldstændig fantastisk dagcreme - håndlavet på Sydsjælland

Bettes Skincare Beauty Cream 50 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Beauty Cream fra Bettes Skincare giver huden lige det den har brug for - den både nærer og beskytter. De blide urteudtræk, vitaminrige olier og udvalgte aktive ingredienser, lindrer irritation og udglatter ujævnheder, samt minimerer fine linjer. Huden efterlades mættet, beroliget og silkeblød, uden at fedte. Cremen er PH balanceret med æblecidereddike. Naturlig, håndlavet og økologisk, med gulerods- og havtorn olie.

Jeg bruger personligt denne creme, og er mildest talt begejstret.

Bemærk: Beauty Cream er konserveret med asp bark ekstrakt og kalium mineral, dvs. at den er naturligt konserveret. Cremen er testet og godkendt på laboratorie, men er sartere end konventionelle cremer, og det er derfor vigtigt, at du følger disse retningslinjer: Påbegynd anvendelsen af cremen når den åbnes, og brug den indenfor en periode på 3 måneder. Opbevar cremen højst ved stuetemperatur, gerne køligere og undgå at udsætte den for større temperaturskift. Opbevar den nogenlunde tørt og sørg for, at låget kommer på straks efter brug. Bruges med rene og tørre fingre, eller en spatel.

Hvis du har en allergisk hud, kan du afprøve cremen på et lille stykke hud, før den bruges i hele ansigtet.

Anvendelse:
Brug ca. 1-1,5 ml og masser cremen ind I ansigtet, indtil den er helt absorberet. Kan med stor fordel, også anvendes på øjenomgivelserne.


Ingredienser:
Morgenfrue* og kamille* udtræk i dem. vand, jomfru kokos olie*, kakaosmør*, abessinsk olie, bivoks*, vegetabilsk emulgeringsvoks, gulerodsolie*, havtornolie*, æblecider eddike* asp bark ekstrakt, kalium sorbat, rosmarin antioxidant*.


* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: