Trustpilot

Bettes Skincare er naturlig håndlavet hudpleje - fremstillet her på Sydsjælland, hvor jeg selv holder til.
Det er noget af det bedste jeg har brugt til min egen hud, så jeg er glad for at kunne tilbyde de lækre produkter til mine kunder.

Serien er udviklet til at understøtte og styrke hudens egen evne til at hele og genopbygge sig selv. Opskrifterne er udviklet og testet helt fra bunden, med en stor baggrundsviden om urter og oliers sammensætning og virkning, samt om hudens anatomiske og cellulære opbygning.
Et helstøbt håndværk hvor intet er tilfældigt. Alle olier, vitaminer og virkestoffer, er særligt udvalgte i forhold til deres høje indhold af hudnærende stoffer.

Læs mere nederst på siden - om indholdet og dyrkningen af urterne.

0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser
0 anmeldelser

Urterne til olie- og vandudtræk, er dyrket i egen have, og/eller høstet fra den vilde natur, efter økologiske og permakultur metoder, med særligt øje for biodiversiteten. Der bruges egne urteudtræk, med urter fra haven, fremfor ekstrakter, denne fremgangsmåde, holder hele kompleksiteten af urterne intakte, hvilket medfører bedre og hurtigere resultater. Dette i kraft af, at produkterne derved arbejder MED huden og ikke MOD hudens egne processer. Deres naturlige aktive egenskaber bliver holdt intakt gennem nænsom opvarmning og koldtrøringsmetoder. Der bruges kun mellem 0-55% vand (dvs. vandige urteudtræk) i produkterne. Dette betyder, at hver enkelt produkt har en meget højere procentdel af værdifulde olier og aktive ingredienser, hvilket medfører at effektiviteten i produkterne forøges og som bl.a. giver en bedre beskyttelse af huden i skiftende vejr, sol og forurening. Desuden gør det produkterne meget drøje i brug og derfor mere økonomiske.

Konserveringssystemet er et eget udviklet- testet og godkendt system, som er 100 % naturligt og mildt, baseret på asp bark ekstrakt og kalium mineral. Hvert enkelt produkt er håndlavet med kærlighed, omhyggelig dedikation, biomedicinsk laboratorie viden og et lille drys af moderne hekseri.