Trustpilot

Bettes Skincare Smooth Exfoliator, 30 ml

219,00 DKK

Jeg sender varer igen
mandag d. 22/7 

Håndlavet scrubmaske med ultrafint sukker, hibiskus og niacinamid

Bettes Skincare Smooth Exfoliator, 30 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Smooth exfoliator fra Bettes Skincare er en scrubmaske med ultrafint sukker, hibiskus og niacinamid, der meget blidt eksfolierer huden, samtidig med at den tilfører masser af fugt, vitaminer og virkestoffer til huden. Den er især velegnet til hud der har tendens til synlige porer, ujævnheder, tørhed- og tørhedslinjer og hyperpigmentering. Hibiskus er i sig selv en kraftfuld antioxidant og indeholder naturligt meget høje mængder af C-vitamin og AHA, der er naturligt blidt eksfolierende, uden at forstyrre hudens egen beskyttende barriere. Resultatet er en udglattet, gennemfugtet, blød og strålende hud.

Anvendelse:
Bland en hasselnøddestørrelse af Smooth Exfoliator med en smule vand i hånden, og masser den meget blidt ind i ansigtet. Lad scrubmasken sidde i et par minutter inden den skylles af med vand (nemt i badet) eller med en fugtig muslin klud. Bruges efter behov og højst to gange om ugen.

Vigtigt: Der må ikke komme vand ned i produktet, da produktet er vandopløseligt. Derfor er det vigtigt at have helt tørre fingre eller bruge en spatel. Stil produktet et tørt sted og ikke i badet.

Ingredienser:
Mikrofint sukker*, Hibiskus*, Glycerin*, Pro-vitamin B5, Niacinamid (vitamin B3)

* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: