Trustpilot

Bettes Skincare Lavishing Lemon Balm Cleanser, 100 ml

269,00 DKK

 

Lækker rensebalm med hjemmedyrket citronmelisse

Bettes Skincare Lavishing Lemon Balm Cleanser, 100 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Lavishing Lemon Balm Cleanser med hjemmedyrket citronmelisse. En luksuriøs rensebalm, der effektivt fjerner make-up og snavs. Den er baseret på nøje udvalgte vitaminrige olier og butters, med et udtræk af hjemmedyrket citronmelisse, der både har en rensende og helende virkning på huden.
Den bløde konsistens og de naturlige, varme dufte, giver en yderst luksuriøs oplevelse. Balmen kan bruges som den er, eller kan forvandles til en lækker cremet rensemælk, ved at blande den med vand i hænderne eller i ansigtet. Efterlader huden helt ren og silkeblød.

Bemærk: Undgå sollys og opbevar produktet højest ved stuetemperatur. Produktet kan smelte hvis det opbevares ved temperaturer over 30 grader. Er uheldet ude, kan produktet opbevares på køl natten over, for at størkne det igen.

Anvendelse:
Produktet skal håndteres med helt rene og tørre fingre - vær omhyggelig med at undgå, at der kommer fugt eller vand i produktet.
Brug ca. 1/2 tsk, som fordeles i ansigtet og masseres ind, også på evt make-up. Tilfør vand til ansigtet og emulger balmen til en cremet konsistens. Fjern med vand (i badet), eller med en fugtig bambus/bomulds klud.

Ingredienser:
Citronmelisse*, Jomfru kokosolie*, Kakaosmør*, Hasselnøddeolie*, Græskarkerneolie*, Vegetabilsk emulgator, Gulerodsolie*, Mimose voks*, Naturlig gmo-fri e-vitamin, Rosmarin antioxidant*

* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: