Trustpilot

Bettes Skincare Skin Dew, 100 ml

269,00 DKK

 

En fugtgivende ansigtsmist - håndlavet på Sydsjælland

Bettes Skincare Skin Dew 100 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Bettes Skincare Skin Dew med ultra lavmolekylær hyaluronsyre og provitamin B5, er en ansigtsmist og fugtighedsserum i et. Den beroliger og fugter huden på samme tid, takket være urternes virkning i kombination med provitamin B5.
Derudover er den PH afbalanceret (5,5) med probiotika baseret fermenteret radise, hvilket også har en balancerende virkning på huden. Skin Dew er enormt fugtgivende og bevarende vha. panthenol, aloe vera og ultra lavmolekylær hyaluronsyre, der med sin særligt lave molekylærvægt, er designet til at kunne trænge ned i huden og binde fugten der.

Anvendelse:
Ryst flasken hver gang du bruger Skin Dew. Brug den efter afrensning af ansigtet under creme eller serum, hvor den giver ekstra fugt og et "dewy look". Den kan bruges til at "sætte" make-up, samt fugte og opfriske i løbet af dagen. Hvis du har tendens til uren hud, kan du med fordel bruge Skin Dew som natprodukt.

Ingredienser:
Demineraliseret vand med udtræk af kamille* og citronmelisse*, Probiotika fra fermenteret radise ekstrakt, Provitamin B5, Aloe Vera*, Ultra lav molekylær hyaluronsyre.

* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: