Trustpilot

Bettes Skincare Glow Mask, 30 ml

219,00 DKK

 

Denne unikke antioxidant- og mineralrige ansigtsmaske, er superfood for din hud

Bettes Skincare Glow Mask, 30 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Denne unikke antioxidant- og mineralrige ansigtsmaske, er superfood for din hud. Glow Mask indeholder bentonit ler, spirulina, amla og gurkemeje, der dybdenærer- og renser porerne, dulmer rødme og ensarter teinten. En mærkbar sundere hud, med en super flot glød. Ingredienserne er blandet i en base af økologisk akaciehonning, der tilfører enzymer og fugt, samt bevirker, at masken forbliver behagelig og smidig imens du har den på.

Anvendelse:
Væd ansigtet med RIGELIGT vand/ eller bland masken med lidt vand i hånden. Brug ca 1/2-1 tsk af masken. Fordel masken i hele ansigtet, og gerne på halsen og øjenparti også. Lad masken virke fra 10-30 min og fjern den dernæst i badet eller med en fugtig bambusklud.

Ingredienser:
Akacie honning* (Mel), Bentonit ler (Montmorillonite), Spirulina pulver* (Arthrospira platensis), Amla pulver* (Phyllantus emblica), Gurkemeje pulver* (Curcuma longa), Q10 (Ubiquinone).

* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer