Trustpilot

Bettes Skincare Golden Eye Cream, 15 ml

319,00 DKK

 

Golden Eye Cream med Bakuchiol, er særligt udviklet til at pleje, lysne og udglatte øjenomgivelserne

Bettes Skincare Golden Eye Cream, 15 ml

Bettes Skincare er håndlavet hudpleje fra Sydsjælland, med særligt udvalgte ingredienser (nogle af dem er hjemmedyrket) - alt er udviklet, testet og fremstillet af den urtekyndige Bette.

Golden Eye Cream med Bakuchiol, er særligt udviklet til at pleje, lysne og udglatte øjenomgivelserne. De meget kostbare olier fra blommekerne, tranebær og broccolifrø, er valgt ud fra deres naturligt høje indhold af A-vitaminer og særlige næringsstoffer, der er med til at give en udglattende og lysnende effekt, der samtidig nærer og plejer sarte og tørre øjenomgivelser.
Cremen er beriget med den banebrydende naturlige ingrediens bakuchiol, der kaldes for naturens alternativ til retinol. Indeholder desuden den fugtbindende hyaluronsyre og coenzyme q10. Cremen har en naturlig duft fra blommekerneolien.

Anvendelse:
Brug en ganske lille mængde, på størrelse med et riskorn, som duppes rundt om hele øjenområdet og til tindingerne. Undgå at bruge cremen direkte på øjenlåget. Cremen kan med stor fordel bruges ovenpå Skin Dew

Ingredienser:
Blommekerneolie*, tranebærolie*, broccolifrøolie*, agurkefrøolie*, viscolid, oliven squalane, e-vitamin, fedtopløselig hyaluronsyre, zinkoxid, bakuchiol, Coenzyme q10, mica, hyldebærekstrakt (antioxidant og konservering).

* Økologisk, hjemmedyrket eller biodynamisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: