Trustpilot

Anton Tigertæmmer - om vrede

168,00 DKK

Jeg sender varer igen
mandag d. 22/7 

Historien om, hvordan Anton lærte at tæmme tigeren i maven.
Af Camilla Grann & Claus Riis

 Anton Tigertæmmer - Historien om, hvordan Anton lærte at tæmme tigeren i maven.
Af Camilla Grann & Claus Riis

Anton er egentlig en helt almindelig dreng, men han har en tiger i maven.
Tigeren springer ud af maven på ham, når han bliver vred. Den springer frem med et brøl og viser tænder, kradser, bider og slår med sine store tigerpoter.
Når Anton ikke er vred mere, forsvinder tigeren ind i maven igen. Anton kan ikke forstå, hvordan der kan være en hel tiger derinde.

Anton synes, det er svært at have en tiger i maven, for de andre børn bliver bange. Men andre gange er han glad for tigeren,. Den kan hjælpe ham til at sige stop, når nogen gør noget, Anton virkelig ikke kan lide.
Men det ville være bedre, hvis den ikke var så voldsom og skræmmende.

Anton Tigertæmmer er en sjov, lærerig og tankevækkende historie om, hvordan Anton lærer at tæmme tigeren. Så den nøjes med at knurre lidt, når han bliver vred eller bange.

Bogen indgår i en serie børnebøger, hvor der bliver talt om et problem, som barnet bøvler med, på en legende måde. Så problemet bliver til noget eller nogen, der er uden for barnet og ikke inden i barnet selv.
Det giver barnet en lettere tilgang til at lære at mestre noget svært og samtidig blive barnet mindre tynget af problemet. Metoden, der kaldes eksternalisering, forklares bagest i bogen på en måde, så forældre og andre kan anvende den på andre af de problemer, mange børn bøvler med.

Respekt for barnet
"Historien er skrevet med respekt for barnet, og gør det tydeligt at vrede er en naturlig følelse, som altså ikke skal udryddes fuldstændig. Men som skal tæmmes lidt, så banet kan begå sig i sociale sammenhænge uden at skræmme sine venner".

ISBN: 9788790333676

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: