Trustpilot

Dit sensitive barn - en guide til en bedre hverdag

-20%
239,20 DKK
299,00 DKK
Du sparer: 59,80 DKK

 

Ny bog af Anne-Mette Sohn Jensen

Dit sensitive barn - en guide til en bedre hverdag
Af Anne-Mette Sohn Jensen

Tillykke! Du har det skønneste barn i hele verden, og dit barn er lige præcist, som det skal være. Der er brug for alle de egenskaber, som dit barn bidrager med. Sensitiv eller ej.

Bogen "Dit sensitive barn" handler om det at være forælder til et sensitivt barn med udgangspunkt i hverdagen, som den ser ud for de fleste børnefamilier.

Dit sensitive barn er baseret på erfaringer og eksempler fra over 50 forældre, som forfatteren har interviewet om, hvordan de takler hverdagens udfordringer med et sensitivt barn i familien. Emnerne er alt fra søvn, mad og legekammerater over venskaber, søskende og nedsmeltninger til højtider, tøj, der kradser og meget mere.

I bogen gennemgår Anne-Mette Sohn Jensen desuden hovedtræk af forskningen i særlig sensitivitet. Desuden er bogen spækket med gode råd, personlige erfaringer og faglige betragtninger omkring hverdagslivet med et sensitivt barn.

Det kræver noget helt særligt at få ligningen ”særligt sensitivt barn + ikke sensitiv omverden” til at gå op. For særligt sensitive børn kan en hverdag tætpakket med aktiviteter og uro i daginstitutionen eller skolen være svær at navigere i. Forfatteren vil gerne ruste forældre, lærere, pædagoger og andre voksne i barnets hverdag til at tackle disse udfordringer.

Dit sensitive barn henvender til sig forældre, bedsteforældre og andre familiemedlemmer, pædagoger, lærere og andre fagprofessionelle. Også særligt sensitive voksne vil kunne nikke genkendende til bogens hverdagserfaringer og se deres egen barndom i et nyt lys.

Anne-Mette Sohn Jensen er uddannet kandidat i pædagogisk psykologi (cand.pæd. i pædagogisk psykologi) på Aarhus Universitet med speciale i særlig sensitivitet. Hun holder foredrag og rådgiver om emnet over hele landet.

Bogen er udgivet 28. januar 2016

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse:
spacer